Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P31e37t44r 73S74k39á64c14e94l

8. 10. 2017 19:57

Pro pořádek - ministr školství atd. se jmenuje Štech.

S každým návrhem, kterým se u nás podpoří sport tak, že nás budou reprezentanti skutečně reprezentovat ve světě, souhlasím. Jak velké mají vyhlídky na úspěch naši obchodní zástupci ve světě, když začne jednání informací o utkání našich celků s jejich celky, kdekoliv na naší planetě.

0 0
možnosti

ad "Kupříkladu u nás v Litoměřicích přispívá město ročně z této kapitoly na provoz domácí hokejového týmu cca 6 miliony korun. A výsledek? Hrajeme první ligu, domácí fanoušci se chodí hokejem bavit a naše nová aréna je velmi slušně navštěvovaná."

Clovece, ze Vy jste tam zrejme nikdy nebyl. Vite, ze prumerna navsteva zakladni skupiny v minule sezone byla 923 divaku a v boji o zachranu 857 divaku. Neni tech 6 mega na zabavu pro necelych 1000 lidi trochu moc? Dotace 6000 na jednoho divaka! Tedy cca 500 Kc mesicne kazdemu divakuvo!

1 0
možnosti

Dotační model je nekonečný ! Kdysi, jsem si "Vylepšoval špatný třídní původ v SSM". Magnetofoty a rádia pro vesnické organizace skončily na okrese ... Pionýrské kroje hlídek u památníků posloužily hospodáři krajského výboru k ušití - jeho nových obleků ! Vrcholem bylo zatčení hospodářky za šmelinu, která se již nemohla dívat na obohacování se druhých, cestou nekonečných cesťáků ! Jinými slovy řečeno - Kde je dotačno - tam je lačno. Ten systém slouží vybraným, nutno hledat adresnější cesty - Ruku na srdce - nejde to a nepůjde to ! ... Dotace = Cesta do ostudy ... (Na režimu absolutně nezáleží - pouze se změnil objem toho přesunovaného ! ... :-)

1 0
možnosti

Proč to dávat do zákona? Proč dále poručníkovat obce? (navrhuje kandidát prý konzervativní pravicové strany) Pokud obce považují římské "chléb a hry" za dostatečně důležité, nechť se takto rozhodnou samy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
1. místostarosta Litoměřic, kandidát ODS do Sněmovny. Mezi jeho záliby patří sport (zejména cyklistika, hokej a sportovní létání), cestování a četba.

Seznam rubrik