Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J30a12n 79R64á46ž

6. 12. 2017 19:03

Mohl by prosím někdo vysvětlit, jak boji proti terorismu napomohly vojenské "mise" západu v Iraku, Afganistanu, Libyi nebo v Syrii?

Mně totiž nejde do hlavy, že dokud se tyto "mise" nekonaly, tak byl pro Evropany pojem terorismus spojený jen s IRA a ETA, čili byl to jen regionálně zaměřený vnitrostátní problém Británie a Španělska a i ten se vyjednáváním stran konfliktu vytratil.

Nebo když půjdeme dál do historie, tak chvíli řádili ultralevičáci v Německu a Itálii, ale relativně rychle je tvrdý zásah policie eliminoval, protože tehdy se ještě s teroristy nikdo nemazlil a za tvrdý postup lidskoprávní fanatici policii nekritizovali, tak jako dnes.

2 0
možnosti
JN

J96o94s75e12f 22N92i53k55l

6. 12. 2017 17:02

...chybí mi tam jedna důležitá připomínka....kdo vyzbrojuje teroristy?...sankce proti Rusku, to jde...přísný zákaz vývozu a prodeje zbraní do rizikových oblastí (potažmo teroristům) už nikoli...kdo jim prodává zbraně?...

1 1
možnosti
Foto

Právě. Hodně zbraní jde třeba do Sýrie ž Česká. A Zeman to podepsal.

2 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 1
možnosti
MB

Kdo začne blábolit o ochraně našich hranic - si má vzít kus papíru a fix. Udělá si body z 22.000 vojáků a obestaví celou hranici - vyjde mu asi 106 m. Může vyjet i 126 tanků - zase budou chybět počtem, u té hranice. Vůbec neřešme, kdo je bude střídat a zásobovat, velet. Nemocní taky nebudou a nikdo nebude brát D. Vlastenec se přesvědčí se, že na papíru to vypadá fakt hezky ... To je celé ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Účast na agresi velmocí v roli poskoka reputaci ČR rozhodně nezvyšuje a dokonce dochází ke ztrátám na zdraví a životech, kdy se do Česka vracejí příslušníci expedičního sboru zmrzačení nebo v rakvích. Finanční sanování těc hto případů zbytečně zatěžuje státní rozpočet a důchodový systém, neboť, jak víme z kampaně ODS, populace stárně a příjemce důchodů, dávek a výsluh již nemá kdo živit. Je tedy žádoucí přestat plýtvat zdroji a začít rozumně hospodařit !!

2 9
možnosti
MB

Svatá slova, s islamistou nebojujme. Nachystejme si svou ošatku s chlebem a solí. Pak jste v rozporu i s Milošem, jeho projevem v OSN - pokritizujte i V.Putina v Sýrii. p. Macek, hle - začínáte se lepšit ! ... Jste v rozporu s celebritami :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
1. místostarosta Litoměřic, kandidát ODS do Sněmovny. Mezi jeho záliby patří sport (zejména cyklistika, hokej a sportovní létání), cestování a četba.

Seznam rubrik