Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SM

Karma. Ale zabudli ste na verziu pre negramotných migrantov vytvorenú len z obrázkov a emotikonov. Veď nie každý vie čítať a písať! Mladé nadšené ajtacke slniečka už určite niečo vymyslia. Veď každý má právo žiť v Európe za peniaze Európanov! To je univerzálne a neodňatelne ľudské právo!

2 0
možnosti
OP

Jeden si říká, co za stádo skutečných debilů tu evropskou politiku připravuje. Tyto věci je třeba nazývat pravým jménem, nicméně s paní Jourovou či chraňbože s Drahošem z české kotliny žádná pořádná rána na stůl nepadne. Za článek samozřejmě karma

1 0
možnosti
Foto

Vidíte, a teď si můžeme rvát vlasy, že Rusko není v EU. Tam by se jich vešlo! ;-D

0 0
možnosti
PK

Jsem docela zvědav jak se k tomu postaví Kurz se Svobodnými. Pokud se tady zas moc nelhalo, tak kancléřku při setkání vůbec nepotěšil. Natož budoucího Vice-Kanzlera "Martina". Jinak moc spojenců na Západě po odchodu VB nemáme.

1 0
možnosti
KT

To ještě nic, počkejte si na Dublin VI

1 0
možnosti
Foto

Takže z blogu vyplývá, že kdyby naši spasitelé poslanci nevyzvali vládu, aby Dublin IV odmítla, ona by s ním na 100% souhlasila. Blog je naplněním rčení, že dobré zboží se chválí samo.

0 0
možnosti
Foto

Ne blog je o vizi, resp. kam až EU dokáže v azylové politice zajít

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
1. místostarosta Litoměřic, kandidát ODS do Sněmovny. Mezi jeho záliby patří sport (zejména cyklistika, hokej a sportovní létání), cestování a četba.

Seznam rubrik