Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Tak ono stačí,Zeman se rozhodl přesvědčit české podnikatele,aby obchodovali nebo podnikali v Číně.Takže čeští miliardáři čekali až je Miloš vyzve.Hmmm zajímavé.A nejlepší frk,Miloš nám vyjednal kšefty za stovky miliard s Čínským lidem.

13 2
možnosti
Foto

Všechny hlavy států ,,otevírají dveře". Nakonec i do Číny jezdí kde kdo, a zas i čínsk. vrchnost, a se všemi poctami vítaly i vítají i smlouvy o spolupráci podepisují;-) Nejde ve světě o nic neobvyklého, a ofic. stát. návštěvy vždy jsou k dalším kontraktům důležitou, až nutnou ,,overturou";-) Jak to kde, kdo, a proč poté komentuje, je mnohdy až nepodstatné. Klíčový je obchod, čili byznys!

6 9
možnosti
PK

Proti politickému jištění obchodních akvizicí nic nemám, naopak, dělají to všichni i Alžběta. Jen u toho nemusí být nadbytečný humbuk, chudák Krteček. Ale k Vovkovi musel Miloš objednat už třetí letadlo ... Jinak Číňani už investovali balíky do Afriky a Latinské Ameriky, to je fakt.

1 0
možnosti
Foto

Tak nejen tam ,,akvizice", ale i jinde. Škodovka sice patří pod VW, ale dodává auta do číny jak k montáži, tak je tam i vyrábí. A čína k nám pro nic za nic nerozšířila letec. dopravu. Že byl krteček již dosti dávno i ve vesmíru, a nikoli s číńany asi také mnohým uniklo. Jenomže, ono jaksi nejde v článku o Čínu, že;-D

5 2
možnosti
Foto

I61v81a82n 64M55a79r34e85k

25. 8. 2017 20:35

"Neinvestovali" ? A co Slávia Praha ? 8-oA nechystají se náhodou na Škodu Plzeň? Jen aby jste zde zase neplakali, až ji časem "zprivatizují" .;-(

1 9
možnosti
Foto

Pane Marku, mohl byste nám vysvětlit, jaký vliv na HDP má středeční remiza Slavie s Apoelem?8-o8-o8-o

16 0
možnosti
Foto

Pan Ovčáček nám to všechno pěkně vysvětlí....R^

20 3
možnosti
SS

Mluvcacek tu ma sveho "kecala" Marek-u ...

7 2
možnosti
Foto

Karma, ale myslím, že Zeman se neptá. Ten už na to zapomněl. :-/:-)

22 2
možnosti
Foto

Číńané obložili kde koho dokonale. Od německa po USA, či SAR. Zisk se musí investovat. a to mnoha způsoby, např. i skupováním dluhopisů a pobídk. investic. Čili i ovládnutím kapitál. trhů. Kolik z toho investují i u nás, proč, a jakým způsobem, to ukáže zas až čas. Jinak, to, čeho se byvší kom nejvíce báli, se dnes praktikuje běžně. Kapitál holt nezná hranic;-)

8 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

20 7
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
1. místostarosta Litoměřic, kandidát ODS do Sněmovny. Mezi jeho záliby patří sport (zejména cyklistika, hokej a sportovní létání), cestování a četba.

Seznam rubrik