Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Číňani by sem investovali, kdyby potřebovali nějakou stabilní špionážní, vojenskou základnu ve středu Evropy - zatím ji nepotřebují, tak pro by si nás kupovali? Takhle jim to stačí. Čína nepotřebuje okupovat Evropu, stačí jí, že ví, cos e tu děje - pro ni je důležitější Asie, blízké okolí a Rusko. Evropa je opravdu hodně vzdálená kolonie.

1 0
možnosti
HM

R^Skvěle napsáno.Nechápu proč Zeman chce abychom uzavírali obchody s Čínou,když každý ví,že co bylo vyrobeno v Číně je šmejd,nebo falsifikát a co je nejhorší Čína je největší obchodník s lidskými orgány a toto svinstvo naše vláda podporuje.O politické nesvobodě v Číně ? ani psát nemusím.A tuto bolševickou zemi náš opilec nám dává za vzor.Braňme se žlutému zlu jak pravila už Sibyla

8 1
možnosti
MS

"Zatímco se naše hlava státu, ale i předseda vlády Sobotka „modlili na východ“ a doufali v příliv JENOVÝCH rezervoárů, ..." - no jo, to bude tím, oni chtěli obchodovat s Japonskem a omylem přistáli v Číně ;-) ...

0 0
možnosti
BT

B32o73r21e12k 49T41o60m32i34s

26. 8. 2017 16:42

Před pár týdny se konalo na hradě sympozium českých podnikatelů s činskými investori. Bylo našlapáno, absolutně plno. Do Kazachstanu letěli tři letadla plna podnikatelů a do Moskvy jedou zase ťri letadla. Tady je zásluha Zemana, ty hňupe . Ono podnikání není o tom, že sedíte doma a pod okny vám někdo mává bankovkama. To by asi měl pan místostarosta vědět. A nebo taky ne.

1 19
možnosti
VK

Investori.... Volič Zemana, že?;-D

9 0
možnosti

ODS je u mne stranou organizovaneho zlocinu. Byla ji za Klause, je ji podle mne i dodnes. Takze mam problem z teto strany prijmout nejakou kritiku na neco v ekonomicke, nebo moralni oblasti zejmena tam, kde zlociny ani zdaleka nedosahuji tech za ODS.

1 1
možnosti
Foto

Ale uz davno pred tim si ho obalili Rusaci.

0 0
možnosti
BM

Jen naiva si mohl myslet že v závěsu za přistávajícím prezidentem budou přistávat i Čínští investoři. Prezident pouze "pootevřel vrátka" to ostatní je na vyjednávání jiných. Proto neházejte případné neúspěchy při vyjednávání na prezidenta.

2 10
možnosti
JV

Pokud vím, ten na hradě je odborník jen na procentní tekuté. (někde se tomu říká i chlast)

7 0
možnosti
MB

Přímá volba, v podání M.Zemana bude jednou vyhodnocena. Již nyní se ukazuje, že vlastně vláda není potřebná. Miloš ví jak vykouřit kůrovce ze Šumavy, kde se má obrátit říční tok a postavit most. S Čínou je třeba obchodovat - nikoliv ale ohýbat hřbety a jezdit se tam učit demokracii. Podobně bezprověrkový kancléř, který doporučuje, s kým se má obchodovat. To přesahuje rámce hlavy státu a nepřímo vede ke spekulacím o korupci a vlastních zájmech. V podstatě stálý střet a pokusy o prezidentský systém ... :-)

13 0
možnosti
Foto

Karma. Velice přesně. ..jako Vy podobně to zcela nedavno vyjádřil bývalý guvernér Pavel Kysilka. Cesty trhu se hledaji a je spatne trh ztratit...my máme klidně obchodovat s Čínou. ..Ruskem...ale!!! Být sebevědomým obch.partnery se svými nároky a ne vstupovat na tyto trhy poníženě a misto s hlavou partnersky vztyčenou ji dobrovolně strkat pomalu do oprátky.

21 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
1. místostarosta Litoměřic, kandidát ODS do Sněmovny. Mezi jeho záliby patří sport (zejména cyklistika, hokej a sportovní létání), cestování a četba.

Seznam rubrik