Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek považuji za hodně hysterický.

Na jedné straně se nechceme stát v EU zemí druhé kategorie a na druhé straně tvrdošíjně odmítáme přijmout euro. Ale ono opravdu hrozí nebezpečí, že pokud budou dlouhodobě v EU státy eurozóny a státy mimo eurozónu, bude se EU stále více štěpit na tyto dvě skupiny. K přijetí eura se zavázaly všechny s výjimkou Velké Británie a Dánska. Británie teď z EU odchází zbyde jen Dánsko. Eurozóna se rozšiřovala postupně, podle připravenosti jednotlivých států. Budeme-li euro stále odmítat, budeme se ocitat stále více na periferii.

1 3
možnosti

No, neřekl bych... Vy máte pocit, že státy které přijaly nedávno euro, tak že se stávají státy první kategorie? Já myslím že ne. Bez ohledu na euro tu budou státy jako lidé za bolševika. To měli být také všichni sobě rovni, jen někteří si byli rovnější...

2 0
možnosti

L82u13b17o27š 73O19t87t

13. 9. 2017 17:29

Jen malá oprava: Majitelé ERSTE a tedy ČS jsou Rakušané.

0 0
možnosti

Na druhou stranu, když nám euro už musí i vnucovat, tak to jen svědčí o tom, že si potřebují státy přivázat, aby se jim hůř odcházelo. Jsou nervózní a teče jim do bot, což je jedině dobře.

16 0
možnosti

Napsáno výstižně, srozumitelně. Teď ještě názor a radu - jsme před volbami. Názor kdo republiku do Vámi výstižně popsaného stavu druhořadého partnera dostal a radu, kdo z toho republice naopak pomůže.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS